MAINE COON CATTERY ASHAMTA

 

 

Rainbowbridge

 

Poezen 
Katers 
Kittens 
Herplaatsing 
Kastraten 
Ontstaan 
Fokbeleid 
Rainbowbridge 
Contact 
Links 

Shanna's Texas Blue Amun

Na een lange tijd van gezondheids problemen hebben we Amun met pijn in ons hart uiteindelijk moeten laten inslapen.

Sharifa van Ashamta

 

Op donderdag 12 september hebben we onze kleine meid moeten laten gaan. Na een zeer kort ziekbed van minder dan 24 uur ging het niet meer en hebben we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van deze schat.

Octavia Thurina van Ashamta

 

Op 17-7-2010 is tot onze grote onsteltenis Octavia Thurina moeder van 4 kittens van 9 dagen overleden als gevolg van het openscheuren van de wond van haar keizersnede. We zullen haar erg gaan missen.

 

Taleta van Ashamta

Op 28-10-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Taleta. Als gevolg van langdurige tandvleesontsteking waar helaas niets tegen hielp hebben haar niertjes het begeven en moesten we de moeilijke beslissing nemen haar te laten gaan.

Defy van Ashamta

Op 7-1-2013 hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Defy in te laten slapen. Ze had een inoperabele tumor in haar wang zitten.  We zullen haar heel erg missen.

Paris van Ashamta

Op 6-6-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Paris. Paris was al geruime tijd ziek. Op het eind had ze uitdrogings verschijnselen als gevolg van falende nieren.

 

Carry Through Sammy Jo's Nefertari

 

Aura van Ashamta

 

Op 27-11-2015 hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van Aura. Ze ging voor een simple sterilisatie naar de dierenarts. Helaas kreeg ze reactie op de narcose en overleed op de operatie tafel nog voordat de operatie was begonnen. Helaas waren reanimatie pogingen niet succesvol. Wij en de andere katten  zullen Aura (ons ratje)  heel erg missen.

 

Koontucky Hesperia

 

Copyright(c) 2006 Cattery Ashamta. All rights reserved